woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aankoopdossier: BMW F800GS (2008 – 2018)

Modderspray kopen? Ach, waarom? Een alleskunner als de BMW F800GS wordt vanzelf wel smerig. Maar hoe zuiver komt-ie als occasion tevoorschijn? Nee, natuurlijk is de BMW F800GS geen motorcrossmachine. Maar het is wel een echte reismachine, die je – met de juiste sloffen om de velgen – naar de meest stoffige droombestemmingen brengt. Net als met de vroegere Africa Twin, wiens positie sinds 2008 brutaal door de pezige BMW is overgenomen, bij gebrek aan andere concurrenten....

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen