zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aankoopdossier: Kawasaki ER-6f (2006-2016)

Mooie kleuren, een smakelijke vormgeving en een ontspannen-sportief karakter – daarmee was de Kawasaki ER-6f een aantrekkelijke aanwinst in de middenklasse. Zorgt deze Kawasaki ook als occasion voor aangenaam motorrijden? Een pittige twin in plaats van een hoogtoerige viercilinder, verpakt in een verfrissend tijdloze vormgeving. Voldoende plaats voor twee personen, geschikt voor toergebruik en toch ook een sportief tintje. Mooi als een motor zo veelzijdig is. Met de ER-6f strooid...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen