zondag 5 februari 2023

International GS Trophy 2022 Pre-Qualifier in Loon op Zand

Tachtig mannen, allen op zoek naar het gouden ticket. Een hevige strijd op Experience Island bepaalt namelijk wie er enkele weken op een gloednieuwe BMW R1250GS rondrijdt en deelneemt aan de Qualifier in het prachtige Wales. Daar doe je dan natuurlijk je uiterste best voor. Na het afleggen van hun eerste proef is het voor veel deelnemers al duidelijk. Het gaat zeker geen gemakkelijke klus worden om vandaag in de top-tien van de Pre-Qualifier terecht te komen. Toch is het een must v...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jarno van Osch
Jarno van Osch bevind zich sinds 2006 in de motorbranche als redacteur van MOTOR Magazine en MOTO73. Vernoemd naar de legendarische GP-coureur Jarno Saarinen was het wellicht niet zo vreemd dat ik uiteindelijk in deze hoek belandde. Als kleine jongen keek ik al graag naar motorraces en op het moment dat ik twaalf werd, mocht ik achter op de motor bij mijn vader... naar de TT in Assen! Daar werd een passie ontdekt, die uiteindelijk zelfs werk werd. Per 1 januari 2017 aan de slag te gaan als schrijvend freelancer en fotograaf. Dat geeft me de kracht in handen om tekst met beeld te combineren.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen