maandag 27 mei 2024

Motorleven: Ilona Feldmann

Vroeger zat ik prinsheerlijk achterop de Kawasaki ZZR600 van mijn man. Toen hij echter een gele Yamaha R6 zag en die moest en zou hebben, ben ik zelf gaan lessen. Op die R6 wilde ik echt niet achterop, dat was te eng. Ooit eerder had ik één proefles en daarin ging ik direct onderuit. Ik wist niks, had nooit brommer gereden, maar die instructeur liet me toch van alles doen. Toen hij vertelde dat hij in de tweede les al het dagelijks verkeer in wilde gaan, ben ik nooit meer komen opdagen.

Paspoort

Leeftijd56
WoonplaatsHilversum
Rijbewijs sinds2012
MotorfietsYamaha Fazer 600
Kilometerstand31.000
In bezit sinds2012
Aantal gekochte motoren2
Aantal verkochte motoren0

Mijn tweede instructeur deed het veel beter en hij praatte uit mijn hoofd dat ik een chopper moest hebben. Ik zag mezelf wel zitten met zo’n stoer jack en stoere laarzen, maar hij wilde me op iets dat wel stuurt. Het is deze Fazer geworden. Mijn man en ik hebben hem gepimpt met een gelzadel, onderkuip, kuipruitje en nog meer moois. Alles moet qua kleur wel matchen, dat moet een vrouwendingetje zijn. Deze motor doe ik nooit meer weg, ik hou van dit ding. Ik hou ook van Superbike, BSB en MotoGP, sterker nog: ik ben er leip van. Ik ben weg van racemotoren, maar door een geopereerde schouder kan ik er niet op rijden. Toch ben ik ook happy met dit “oudje”. Ik ben een luxe-poes, vandaar de handvatverwarming, maar deze motor is het ook. Hij staat droog en warm in de schuur en na elke rit poetsen we hem.

Motoren in mijn leven

Yamaha Fazer 600 (eerste motor)
Yamaha R6 (als cadeau)
Yamaha Fazer 600

Yamaha Fazer 600
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen