Motorleven: Ilona Feldmann

Vroeger zat ik prinsheerlijk achterop de Kawasaki ZZR600 van mijn man. Toen hij echter een gele Yamaha R6 zag en die moest en zou hebben, ben ik zelf gaan lessen. Op die R6 wilde ik echt niet achterop, dat was te eng. Ooit eerder had ik één proefles en daarin ging ik direct onderuit. Ik wist niks, had nooit brommer gereden, maar die instructeur liet me toch van alles doen. Toen hij vertelde dat hij in de tweede les al het dagelijks verkeer in wilde gaan, ben ik nooit meer komen opdagen. Paspoort Leeftijd56WoonplaatsHilversumRijbewijs sinds2012MotorfietsYamaha Fazer 600Kilometerstand31.000In ...
Vroeger zat ik prinsheerlijk achterop de Kawasaki ZZR600 van mijn man. Toen hij echter een gele Yamaha R6 zag en die moest en zou hebben, ben ik zelf gaan lessen. Op die R6 wilde ik echt niet achterop, dat was te eng. Ooit eerder had ik één proefles en daarin ging ik direct onderuit. Ik wist niks, had nooit brommer gereden, maar die instructeur liet me toch van alles doen. Toen hij vertelde dat hij in de tweede les al het dagelijks verkeer in wilde gaan, ben ik nooit meer komen opdagen. Paspoort Leeftijd56WoonplaatsHilversumRijbewijs sinds2012MotorfietsYamaha Fazer 600Kilometerstand31.000In bezit sinds2012Aantal gekochte motoren2Aantal verkochte motoren0 Mijn tweede instructeur deed het veel beter en hij praatte uit mijn hoofd dat ik een chopper moest hebben. Ik zag mezelf wel zitten met zo’n stoer jack en stoere laarzen, maar hij wilde me op iets dat wel stuurt. Het is deze Fazer geworden. Mijn man en ik hebben hem gepimpt met een gelzadel, onderkuip, kuipruitje en nog meer moois. Alles moet qua kleur wel matchen, dat moet een vrouwendingetje zijn. Deze motor doe ik nooit meer weg, ik hou van dit ding. Ik hou ook van Superbike, BSB en MotoGP, sterker nog: ik ben er leip van. Ik ben weg van racemotoren, maar door een geopereerde schouder kan ik er niet op rijden. Toch ben ik ook happy met dit “oudje”. Ik ben een luxe-poes, vandaar de handvatverwarming, maar deze motor is het ook. Hij staat droog en warm in de schuur en na elke rit poetsen we hem. Motoren in mijn leven Yamaha Fazer 600 (eerste motor)Yamaha R6 (als cadeau)Yamaha Fazer 600

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?