dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Restauratie BMW R60/5

Stuart had altijd al een zwak voor de BMW R60/5 van zijn vriend Fred en jaren later kreeg hij de motorfiets eindelijk in zijn bezit. Wat volgde was een langdurige restauratie met een verbluffend resultaat. Tekst: Stuart UrquhartFotografie: Mortons ‘Voor de BMW 5-serie heb ik altijd een zwak gehad. In de jaren ’70 vond ik al dat ze anders oogden dan andere motorfietsen uit die tijd, de Ducati 750 Sport daargelaten. In 2016 kocht ik de BMW...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen