13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Top 10 interessante details op motorfietsen

Dikwijls zit het ‘m in de details. Zo ook bij motorfietsen. Zichtbare designelementen of onzichtbare techniek kunnen van een ‘normale’ motor eerder een speciaal model maken. En als je de leuke weetjes kent, kun je er ook niet meer overheen kijken. Daarbij word je er een geweldig interessant persoon van in het café met je motorvrienden. ‘Zeg, wist je dat…’, aandacht verzekerd. We geven je 10 interessante details op motoren die dit jaar te koop zijn. Zorg wel dat je ze ont...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. LED verlichting wordt wel degelijk warm en benodigd derhalve ook koeling. Kijk maar eens naar de koelblokken op vervangings H7 lampen, sommige varianten hebben zelfs een ventilator.
    Bij het Kiska design van KTM was het onverlichte midden tussen de lampen (bij in ieder geval de eerste generatie) van aluminium, puur voor warmte afvoer van de verlichting.
    Ander voorbeeld zijn de LED schijnwerpers op trailers voor het achteruit rijden, deze zijn ook voorzien van koelribben. Zou dit niet nodig zijn zou het er niet op zitten, zulk soort vormen zijn duur om te maken (in vergelijking met gladdere vlakken).
    Hierom verwacht ik dat de ribben koplamp op de CB650r wel degelijk nodig zijn voor warmte afvoer.

    (Bron; werkervaring op het gebied van verlichting en electronica)

Reacties zijn gesloten.