dinsdag 16 juli 2024

Harley-Davidson introduceert private lease

In samenwerking met het wereldwijd opererende ALD Automotive introduceert Harley-Davidson het zeer complete en veelzijdige Harley | Private Lease-programma. Private Lease wil zeggen dat je als privépersoon een motorfiets leaset. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en daarin zitten, behalve brandstof, alle kosten verwerkt. Dus onderhoud, afschrijving en reparaties, alles is gedekt. En met een vanaf-prijs van slechts € 299,- per maand voor de allernieuwste 2022 Harley-Davidson Nightster, wordt het bezit van een eigen Harley-Davidson zo voor veel rijders bereikbaar.

Veel voordelen

Voor zowel bestaande als nieuwe rijders biedt Harley | Private Lease een heel scala aan voordelen. Zo kom je door het vaste maandbedrag nooit voor onverwachte tegenvallers te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook prettig: je hoeft geen initiële investering te doen. Je hoeft dus geen lening af te sluiten of spaargeld aan te spreken. Je rijdt voor een vast laag maandbedrag een gloednieuwe Harley-Davidson die je naar wens om de 2, 3 of 4 jaar kunt inruilen voor een nieuw model. En met talloze opwindende modellen in de line-up, waaronder de Harley-Davidson Pan America en de gloednieuwe Nightster, is er voor iedere smaak en rijstijl een passende Harley.

Harley-Davidson eert Amerikaanse strijdkrachten met speciale Pan America

Harley-Davidson Nightster: vanaf € 299,-

Zó veel Harley, voor zó weinig geld. De Harley-Davidson Nightster schrijft een nieuw hoofdstuk in het rijke verhaal van de Harley-Davidson Sportster. Deze geheel nieuwe motorfiets combineert een klassiek Sportster-silhouet met de on-demand prestaties van de nieuwe Revolution Max 975T-aandrijflijn, naast een groot aantal moderne elektronische hulpmiddelen en features. De Nightster combineert een wendbaar, lichtgewicht chassis met een krachtige motor, de ideale combinatie voor het manoeuvreren door stadsverkeer en doorrijden over bochtige dijkweggetjes. Durf jij ‘m aan?

Softail Standard: vanaf 315,-

Deze pure, minimalistische bobber bewijst dat je niet hoeft te schreeuwen om een heel duidelijk statement te maken. Zijn Softail-chassis beidt een soepele en responsieve rijervaring die je moet ervaren om te geloven, terwijl zijn Milwaukee-Eight 107 V-Twin hem meer dan genoeg koppel en vermogen geeft om altijd alles achter je te laten. Dankzij zijn lage zithoogte en A2 compatibiliteit is hij bovendien zeer geschikt voor startende en/of minder lange rijders.

Harley-Davidson Pan America: vanaf € 379,-

Al sinds de introductie in 2021 houdt deze machine vriend en vijand bezig. De Pan America is ontworpen voor avontuur en gebouwd om grenzen te verleggen. Met dit zeer veelzijdige model herdefinieert Harley-Davidson Adventure Touring. Met zijn innovatieve features, best-in-class componenten en waanzinnige stijl heeft de Pan America alles om de gevestigde orde in het allroad-segment van de troon te stoten.

Gelijk rijden

Meer info over prijzen, voorwaarden en beschikbare modellen vind je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen