vrijdag 3 februari 2023

Yamaha Ténéré 700: Verdwalen in navigatie – Garage29

Het is pas echt avontuurlijk om kriskras over onverharde wegen Nederland te doorkruisen. Alleen vrees ik altijd weer op saaie asfaltwegen terecht te komen in gebieden die ik niet ken. Het is meer dan handig om navigatieapparatuur aan boord te hebben die me op de TET-route houdt. Navigatieapparatuur is dus een vereiste, terwijl ik het woord vroeger slechts met moeite uit mijn strot kreeg. Een papieren kaart was de ware. Hoe mooi is het om vooraf kronkelige groene weggetjes uit te zo...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen