vrijdag 3 februari 2023

Yamaha XV1900A Midnight Star – Marathonmotor

Toen Hans Vennix op zoek ging naar een opvolger van zijn Yamaha Royal Star stond de Yamaha XV1900A Midnight Star bovenaan op zijn verlanglijstje. Wel was er nog enige twijfel of de 1900 cc metende tweecilinder net zo soepel zou rijden als de 1300cc-viercilinder. Dat bleek het geval, waarna de keuze snel was gemaakt. Een dikke fiets voor vakantietrips en voor woon-werkverkeer....

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen