vrijdag 3 februari 2023

Motortips van Michael van der Mark #3: Sturen en remmen

Wanneer je elke keer hetzelfde rondje rijdt, zijn referentiepunten volgens Michael van der Mark het geheim om constant hard te rijden. Maar wat als je een lange tocht maakt op straat en vaak maar één keer door een bepaalde bocht gaat? Ook dan helpen referentiepunten je! 1. De basis ‘Om een motorfiets te laten sturen, is de positie van je lichaam heel belangrijk. Maar een groot misverstand is dat je er helemaal naast moet gaan hangen om goed te stur...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen