Mr GPS: Hoe interessant is de Zümo XT?

Nog nooit van de Zümo XT gehoord? Dat kan kloppen, want het toestel werd pas enkele dagen geleden geïntroduceerd tijdens de motorbeurs in Dortmund. Uiteraard zit MrGPS daar bovenop. Juist de komende tijd zul je immers gaan bepalen of er een (nieuw) navigatiesysteem moet komen. Daarom: hoe interessant is de Zümo XT? Zoals je misschien weet, ben ik als MrGPS van origine een Garmin-man. TomTom vond ik lange tijd maar niets. Dat is de afgelopen jaren echter behoorlijk verschoven: TomTom maakte grote stappen, terwijl Garmin stilstond en misschien zelfs iets achteruit ging. Dat verschil was ook zeer ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Peter Olsthoorn 05/03/2020 at 15:39

  Ik heb vorige week ingeschreven voor een verrassing, wanneer hoor ik daar wat van?
  Want ik zie hierboven ook een inschrijving?

  Antwoord
 • Ulympos 05/03/2020 at 23:37

  Prachtig spul die nieuwe Zümo XT. Maar laat in je keuze ook meewegen dat het kaartmateriaal van TomTom t.o.v. Garmin veel actueler is. Bovendien heeft TomTom snel actuele belemmeringen (verkeersinformatie) op je route in beeld leidt je indien mogelijk erg goed om de verkeersopstoppingen en files heen. Dit laatste aspect is wellicht voor een toertochtrijder – die de doorgaande wegen vermijdt – van minder belang.

  Antwoord