Mr GPS: Hoe interessant is de Zümo XT?

Nog nooit van de Zümo XT gehoord? Dat kan kloppen, want het toestel werd pas enkele dagen geleden geïntroduceerd tijdens de motorbeurs in Dortmund. Uiteraard zit MrGPS daar bovenop. Juist de komende tijd zul je immers gaan bepalen of er een (nieuw) navigatiesysteem moet komen. Daarom: hoe interessant is de Zümo XT? Zoals je misschien weet, ben ik als MrGPS van origine een Garmin-man. TomTom vond ik lange tijd maar niets. Dat is de afgelopen jaren echter behoorlijk verschoven: TomTom maakte grote stappen, terwijl Garmin stilstond en misschien zelfs iets achteruit ging. Dat verschil was ook zeer ...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,99 per maand.

MotorNL Digitaal €2,99 per maand

Maandelijks opzegbaar

Alle artikelen uit MOTO73, Promotor en Classic & Retro lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen of de (downloadbare) bladerbare PDF magazines.

Classic & Retro €49,50 per jaar

6 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het prachtige dikke magazine Classic & Retro is iedere twee maanden weer een feest om te lezen. Klassiekers, test, techniek, alles vind je terug in Classic & Retro. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

Promotor €64,95 per jaar

10 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Het beste magazine voor toerrijders valt iedere maand weer bij je in de bus. Motortests, leuke routes om zelf te rijden, producten en meer. Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MOTO73 €93,50 per jaar

22 Edities + alle opties van MotorNL Digitaal

Proeflezen? Klik hier

Iedere twee weken krijg je de laatste motortests, achtergrondverhalen, columns en sportnieuws direct op je deurmat. Maar daar houdt het niet op! Inclusief digitale toegang op Motor.nl (Premium artikelen) en bladerbare (en downloadbare) PDF magazines.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Peter Olsthoorn 05/03/2020 at 15:39

  Ik heb vorige week ingeschreven voor een verrassing, wanneer hoor ik daar wat van?
  Want ik zie hierboven ook een inschrijving?

  Antwoord
 • Ulympos 05/03/2020 at 23:37

  Prachtig spul die nieuwe Zümo XT. Maar laat in je keuze ook meewegen dat het kaartmateriaal van TomTom t.o.v. Garmin veel actueler is. Bovendien heeft TomTom snel actuele belemmeringen (verkeersinformatie) op je route in beeld leidt je indien mogelijk erg goed om de verkeersopstoppingen en files heen. Dit laatste aspect is wellicht voor een toertochtrijder – die de doorgaande wegen vermijdt – van minder belang.

  Antwoord
 • Ton Bloetjes 19/04/2020 at 17:07

  Mr GPS, Hans Ik lees jou info betreft navigatie altijd met veel belangstelling. Even een tijdje (4 jaar) terug dacht ik ik ga over op TOM TOM. Ben sinds 2011 in bezit van Zumo 660. Wel vorig jaar was de batterij opeens na opladen in 5 minuten leeg. Dus tijd voor een andere navi. Echter financieel in mijn situatie even niet. Dus heb ik een nieuwe batterij kunnen scoren en ben weer blij met mijn 660. Nu lees ik de mooie dingen van de nieuwe XT. Klinkt goed! Het kan nu makkelijk dus kopen dacht ik. Tot ik las van de niet vervangbare batterij. Ik zie vanuit jou verhaal dat dit positief is, echter zie ik het dus als een minpunt. Gelukkig ben ik weer blij met de 660 zelf op de computer routes maken, inladen en rijden. Ook zelf de bochten kiezen. 🙂 Blijf dus blij met Garmin. Vriendelijke groet, Ton Bloetjes

  Antwoord