16.9 C
Nederland
dinsdag 17 mei 2022

Mr GPS: Hoe interessant is de Zümo XT?

Nog nooit van de Zümo XT gehoord? Dat kan kloppen, want het toestel werd pas enkele dagen geleden geïntroduceerd tijdens de motorbeurs in Dortmund. Uiteraard zit MrGPS daar bovenop. Juist de komende tijd zul je immers gaan bepalen of er een (nieuw) navigatiesysteem moet komen. Daarom: hoe interessant is de Zümo XT? Zoals je misschien weet, ben ik als MrGPS van origine een Garmin-man. TomTom vond ik lange tijd maar niets. Dat is de afgelopen jaren echter behoorlijk verschoven: To...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

3 Reacties

  1. Ik heb vorige week ingeschreven voor een verrassing, wanneer hoor ik daar wat van?
    Want ik zie hierboven ook een inschrijving?

  2. Prachtig spul die nieuwe Zümo XT. Maar laat in je keuze ook meewegen dat het kaartmateriaal van TomTom t.o.v. Garmin veel actueler is. Bovendien heeft TomTom snel actuele belemmeringen (verkeersinformatie) op je route in beeld leidt je indien mogelijk erg goed om de verkeersopstoppingen en files heen. Dit laatste aspect is wellicht voor een toertochtrijder – die de doorgaande wegen vermijdt – van minder belang.

  3. Mr GPS, Hans Ik lees jou info betreft navigatie altijd met veel belangstelling. Even een tijdje (4 jaar) terug dacht ik ik ga over op TOM TOM. Ben sinds 2011 in bezit van Zumo 660. Wel vorig jaar was de batterij opeens na opladen in 5 minuten leeg. Dus tijd voor een andere navi. Echter financieel in mijn situatie even niet. Dus heb ik een nieuwe batterij kunnen scoren en ben weer blij met mijn 660. Nu lees ik de mooie dingen van de nieuwe XT. Klinkt goed! Het kan nu makkelijk dus kopen dacht ik. Tot ik las van de niet vervangbare batterij. Ik zie vanuit jou verhaal dat dit positief is, echter zie ik het dus als een minpunt. Gelukkig ben ik weer blij met de 660 zelf op de computer routes maken, inladen en rijden. Ook zelf de bochten kiezen. 🙂 Blijf dus blij met Garmin. Vriendelijke groet, Ton Bloetjes

Reacties zijn gesloten.