Testzomer

MotorNL Testzomer

Wil jij net als onze redacteuren de nieuwste motorfietsen testen? En op MOTOR.nl vertellen hoe de test verliep? Schrijf je dan snel in. Al vanaf € 75,- per dag is het mogelijk om op pad te gaan met jouw droommotor! Bovendien krijgen alle deelnemers na afloop als herinnering een leuke goodiebag.

Diverse motoren staan deze zomer voor je klaar in onze Garage29, het MotorNL-hoofdkwartier aan de Korte Noorderweg 29 in Hilversum. Ga je voor een BMW R1250GS Adventure, een KTM 390 Adventure of toch een Triumph Tiger 900GT? De keuze is aan jou! 

A2-motoren zijn beschikbaar voor slechts € 75,- per dag. Motorrijders met een volledig rijbewijs kunnen kiezen uit een motor tot 1000 cc (€ 90,- per dag) of voor motoren met meer dan 1000 cc (€ 125,- per dag). De eerste 200 kilometer zijn ‘vrij’, daarna geldt een kilometerprijs van € 0,25 per extra gereden kilometer. 

Testzomer

Je kunt de motor op werkdagen vanaf 10.00 uur bij ons in Hilversum ophalen. Je wordt uiteraard warm ontvangen met een kop koffie of thee en natuurlijk iets lekkers daarbij. Om je alvast een beetje op weg te helpen, krijg je de keuze uit drie voorgeprogrammeerde routes die we zorgvuldig voor jullie hebben samengesteld. Vanzelfsprekend mag je ook zelf een route rijden. Rond 16.00 uur verwachten we je weer terug in Hilversum, zodat we tijd hebben voor je testrelaas en het maken van een foto.

Kies hieronder een datum (alleen werkdagen) en kijk naar de beschikbaarheid van de motorfietsen.

[ameliasearch today=1]

Kom jij bij mij je droommotor testrijden?