dinsdag 18 juni 2024

‘De TT-maand kan dus nog echt veel beter!’

Had mij een paar jaar geleden gevraagd hoe de TT-maand juni nog beter zou kunnen worden en ik had geen antwoord gehad. Sterker nog, als je mij vlak voor de aankondiging van ons allereerste RIDERS Festival had gevraagd hoe we deze maand nog beter konden maken, had ik het nog steeds niet geweten. Maar sinds zondag 2 juni, rond een uur of vijf ’s middags, weet ik het zeker: het kan dus echt nog veel beter! Dat was namelijk het moment waarop we de eerste editie van het RIDERS Festival afsloten. En ik durf nu al wel te zeggen dat dit niet de laatste editie zal zijn. Wat er allemaal te doen en te zien was, hoef ik hier niet op te sommen – dat lees je hier. Maar er is één ding dat ik hier wel wil benadrukken: het enthousiasme van onze Motor.NL-abonnees. Ik spreek regelmatig veel van jullie via de mail, maar dat is toch echt niets vergeleken bij een persoonlijk gesprek. Dat bleek begin juni in het Autotron wel. Niets is leuker dan de mensen te spreken die lezen waar wij als team zoveel energie, plezier – en ja, ook tijd – in steken. Hoeveel testritten er ook gereden werden, hoe goed de muziek ook klonk en hoe gezellig het overal was, de gesprekken met jullie hebben mijn weekend echt gemaakt. Dank daarvoor! Beginnen met ons eigen feest en afsluiten met een groot feest op Assen. Dat kan een mens echt gelukkig maken.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen