dinsdag 23 juli 2024

Motorliefhebbers veroveren Autotron tijdens succesvol RIDERS Festival 2024

Heel veel testritten, spectaculaire activiteiten, goede muziek en vooral een fantastische sfeer. Zo kunnen we de eerste editie van het RIDERS Festival in het Autotron Rosmalen het best samenvatten. Een editie die naar meer smaakt, veel meer zelfs! En niet alleen bij ons, want met 12.000 motor – en muziekliefhebbers op zaterdag en zondag werd het eerste RIDERS Festival direct het best bezochte evenement van de Motor.NL Media Company ooit!

Fantastische eerste dag RIDERS Festival!

Hoe dichterbij het eerste RIDERS Festival kwam, hoe harder het soms leek te gaan regenen. Of onweren en regelmatig beide. Tot zaterdag 1 juni, de openingsdag van het evenement dat ooit begon als het Mega MotorTreffen. Het bleef de hele dag droog en dat bleek een soort van warming-up voor een nog betere zondag. Het maakte het RIDERS Festival 2024 af. De reacties van bezoekers waren overwegend lovend. Velen gaven aan volgend jaar zeker weer te komen en hoopten zelfs op een nog uitgebreider programma.

Festivaldirecteur Nick Glättli was na afloop dan ook een zeer tevreden organisator: ‘Het waren prachtige dagen dankzij alle motorliefhebbers die hun ‘trots’ meebrachten naar de speciale motorparking. Het is geweldig om te zien hoeveel passie en toewijding er leeft.

We mogen trots zijn op de hechte motorcommunity die we hebben opgebouwd. Een community van mensen die elkaar waarderen. De sfeer was ongelofelijk goed en iedereen leek het naar de zin te hebben. We hadden een uitgebreid programma met voor ieder wat wils: van testritten en spectaculaire shows tot goede muziek en gezellig samenzijn. Ik ben ontzettend trots op ons team en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie van het RIDERS Festival!’

Binnenkort volgt meer informatie over de plannen voor RIDERS Festival 2025. Een ding is zeker: deze eerste succesvolle editie smaakt wat ons betreft naar meer, veel meer!

Bikeshow.

Hoewel deze foto’s een fantastisch beeld geven van Abacus Theater, moet je dit eigenlijk een keertje in het echt zien om te geloven. Kunst op wielen komt het dichtst in de buurt van wat Abacus Theater je laat zien. Waanzinnig!

Het RIDERS Festival is een evenement voor de hele familie en dat is wat eregast Michael van der Mark (en ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team-rijder) hier mooi laat zien. Thanks voor je komst Michael!

Op ons hoofdpodium kon je beide dagen genieten van optredens van bekende tribute-bands, die waanzinnige rock & blues speelden.

Naar goede traditie waren ook een aantal rijders van het Molenaar NSF100 Championship aanwezig voor een demo in de RST SHOWARENA.

En wat te denken van FMX4EVER.com! Waanzinnig en eigenlijk niet te geloven, ook niet als je het ziet.

Over gave stunts gesproken…

Testrijden.

Tot volgend jaar!

Foto’s: Jane Duursma

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen