maandag 29 mei 2023

Jan Kruithof: ‘Het avontuur teruggebracht tot een instant maaltijd’

De bakker in Ruinen verkoopt tundrabrood, een smakelijk bruinbrood vol zonnebloempitten, sesamzaad, maanzaad, et cetera, want gezond. Zo’n brood is een soort fastfood voor mensen die een paleo-dieet aanhangen. Die eten als een jager-verzamelaar, maar als je het serieus doet, kost de maaltijdbereiding behoorlijk wat tijd. Dus voorverpakt de bakker alvast de zaden. Dan hoef je die tenminste niet in je keukenkastjes te verzamelen. Zo’n tundrabrood is natuurlijk een enorme simplificatie van...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image