vrijdag 1 december 2023

MOTO73 editie 11 ligt vanaf vandaag in de winkel en is hier online te bestellen. In deze nieuwe editie van MOTO73 o.a. een dubbeltest van de Ducati Streetfighter V4S vs. Kawasaki Z-H2. Een Japanse compressorbom vs. een kuiploze MotoGP-fiets. Hebben we een Harley Apehanger als toevalstreffer, een tourverhaal over de Duitse Oostzee, we testen de Moto Guzzi V85TT Travel en blikt Jurgen van den Goorbergh terug naar TT 2000. Dit en nog heel veel meer lees je in MOTO73 #11.

Catawiki

Bij veilinghuis Catawiki gaan er wekelijks vijftig motoren over de digitale toonbank. Daar zitten extreem begeerlijke, afgrijselijke en afwijkende exemplaren tussen. Veilingmeester John Searle kiest er negen opvallende paradijsvogels uit.

Dunlop Meridian en Mutant

Omdat er niet gereden kon worden, bleef het bij een perspresentatie van de Dunlop Meridian en Mutant. Maar… Een set banden is onderweg, dus die test komt eraan. Nu kregen we vanDunlop te horen wat er allemaal zo bijzonder aan deze banden is.

Toevalstreffer Harley apehanger

Geef het maar toe, ook jij hebt je afgevraagd hoe zo’n apehanger rijdt. Als je zo’n kans krijgt, grijp je die met beide handen aan! Wij dus ook.

Motogadgets en meer

Wel vakantiegeld, maar mogelijkerwijs geen vakantie. Speciaal voor de thuisblijvers gingen we op zoek naar leuke gadgets om als motorrijder je vakantiegeld op een fijne manier te besteden.

Toerisme Oostzee

De Duitse Oostzeekust is prachtig mooi en nergens saai. Bovendien beschikt het over een achterland dat door de jaren heen vooral met rust is gelaten. Opwindend eenvoudig en vol vergeten stuurterrein.

Marathonmotor: BMW R1150GS

De eerste motor van Freek Beekmeijer was 44 jaar geleden een BMW en dat merk is hij altijd blijven rijden. De laatste twintig jaar is dat op een BMW R1150GS, waarmee hij al bijna 250.000 kilometer heeft gereden.

EN VERDER
  • Ducati Streetfighter V4S vs. Kawasaki Z-H2
  • Moto Guzzi V85TT Travel
  • Voge DS en R
  • Motorleven
  • Column Herman Brusselmans
  • Mr. GPS – waarde navigatiesystemen
SPORT
  • Sportfoto 1 – Michael en Bo op Assen
  •  Sportfoto 2 – AMA Supercross
  •  Jurgen van den Goorbergh blikt terug naar TT 2000
  •  De Terugblik – MotoGP 2015
MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image