MOTO73 editie #13 2020

MOTO73 editie #13 is uit en ligt nu in de winkel.

Wil je hem als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

KTM 890 Duke R vs. Triumph Street Triple 765RS

De supersportieve middenklasse-nakeds winnen in rap tempo terrein. We zetten de Triumph Street Triple 765RS tegen de KTM 890 Duke R. Welke is de beste?

Joey Dunlop

De Noord-Ierse straatracer Joey Dunlop was bij leven al een legende. Hij overleed twintig jaar geleden tijdens een race in Estland. Een terugblik.

Routetips en agenda

Nu we er weer op uit kunnen, verzamelen we in deze nieuwe rubriek een aantal routes, die je kunt rijden in Nederland en over de grens. We rijden door Hanzesteden, langs de grens met Duitsland en in het Duitse Neanderthal. En natuurlijk stroomt de agenda ook weer vol.

Top-10 Alpenpassen

Een toertocht over de tien hoogste, geasfalteerde Alpenpassen, dat is zelfs voor oude knarren een genoegen. Voor jonge broekjes zonder ervaring met bergrijden is het een uitdaging van jewelste. Oude knar Klaus Daams gaat op pad met broekie Lino. Lees hun ervaringen.

TT-feest

Geen TT dit jaar, maar wel een bijzonder feest om de 95e verjaardag van de Dutch TT te vieren. Marien was erbij.

Honda CB1000R

De Honda CB1000R van Otto Pastors heeft na twaalf jaar ruim 100.000 kilometer op de teller staan. Zijn betrouwbaarheid heeft de Honda ruimschoots bewezen.

Ducati Superleggera V4

De Pirelli-slicks zijn warm, het rechte stuk lonkt. Voor het eerst de volle 234 paardenkrachten loslaten op het asfalt van Mugello. De Ducati Superleggera V4 hoeft weinig voort te stuwen ook. Slechts 152 kilo aan motorfiets, een rijder a 90 kilo inclusief battledress en zeg tien kilo benzine en andere vloeistoffen. Dit is speciaal. Heel speciaal.

EN VERDER

  • Motorleven van Willem Visser
  • Column Herman Brusselmans
  • Met open vizier – Ad
  • Mr GPS
  • TT Circuit in coronatijd: de getallen
  • Interview met TT Circuit pr-man Peter Schorer
  • De sportkalender na corona
  • De Terugblik – De lachende derde
  • Hyosung Bobber GV300S

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.