2020 kleuren Yamaha R6, R3 en R125

Yamaha komt met 2020 kleuren van de R6, R3 en R125 modellen. Yamaha doet zijn uiterste best om de 2020-sportmodellen als twee druppels water te laten lijken op de racers van het officiële Yamaha Racing Team. De kleur Icon Blue komt namelijk wel erg bekend voor. Het nieuwe kleurschema bombardeert de YZF-R6, YZF-R3 en de YZF-R125 tot de kleine broertjes van de YZR-M1 MotoGP-wegracer. Voor de R3 en de R125 heeft Yamaha in 2020 bovendien een Sport Pack ontwikkeld.

YZF-R6
De R6 is volgend jaar verkrijgbaar in het Icon Blue en Midnight Black. De supersport kreeg in 2017 van Yamaha een tweede kans.

YZF-R3
De Yamaha YZF-R3 is in 2020 verkrijgbaar in het Icon Blue en Midnight Black. Het Sport Pack voor deze kleine sportieveling bestaat uit: een lichtgewicht kentekenplaathouder, een endurance kuipruit, LED-knipperlichten, valblokken en een tankpad. Het pakket geeft de R3 die in 2018 het daglicht zag een nog sportiever tintje.

YZF-R125
De kleine Yamaha 125 is in 2020 verkrijgbaar in drie kleuren. Naast het bekende Icon Blue is dat Tech Black en Competition White. Het Sport Pack voor de kleinste sportieveling bestaat uit: een lichtgewicht kentekenplaathouder, een endurance kuipruit, LED-knipperlichten, valblokken en een tankpad.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL