Alpinestars x Deus Ex Machina gepresenteerd

Aangezien Amsterdam sinds kort gezegend is met een afdeling van Deus Ex Machina, was er geen betere plek om de nieuwe Alpinestars x Deus Ex Machina-collectie te presenteren, en Motor.NL was erbij.

Wat krijg je als je twee van de coolste merken in de motorwereld samenzet? Nou, klaarblijkelijk de Alpinestars x Deus Ex Machina-kledinglijn. Het van oorsprong Australische bedrijf Deus Ex Machine verzorgt het overgrote deel van de styling, terwijl Alpinestars de puntjes op de spreekwoordelijke i zet en de technische kant voor haar rekening neemt. Het resultaat is een complete Alpinestars MX-kledinglijn de opvallende stijlkenmerken van Deus.

De collectie is voor het overgrote deel opgebouwd uit bekende artikelen van Alpinestars, zoals de Radar-handschoenen, de Tech 10-laarzen en de S-M8-helm. De Radar Tech-shirts en de Radar Tech-broek zijn nieuw en speciaal voor de samenwerking gemaakt.

Wat krijg je als je twee van de coolste merken in de motorwereld samenzet?

Moet wel gezegd worden dat de samenwerking best bijzonder is, aangezien Alpinestars en Deus deels concurrenten zijn. De Deus-shirtjes en petjes kom je tegenwoordig overal tegen, terwijl Alpinestars in dezelfde scene vist met haar OSCAR Collection-lijn. Het OSCAR spiraal-logo is zelfs terug te vinden, onder meer op de bovenarm van de shirts.

De collectie werd gepresenteerd in de onlangs geopende zaak van Deus aan de Herengracht in hartje Amsterdam. Voorlopig gaat het met deze collectie om een beperkte oplage. Al kun je er haast wel donder op zeggen dat er meer zal volgen.

Deus Ex Machina ontstond in 2006 in Sydney in Australië. Wat begon als een winkel waar surfen en sleutelen aan motoren centraal stond, groeide al snel uit tot een enorm merk. Met is inmiddels zestien zaken in negen verschillende zaken, kun je wel stellen dat Deus het merk in rap tempo groot geworden is. Momenteel hebben ze naast de zaak in Sydney onder meer winkels in Tokio, Milaan en Los Angeles.

Afbeeldingen: Deus Ex Machina
Foto’s: Motor.NL

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL