Arch KRGT-1 klaar voor Europa

Arch Motorcycle, het geesteskind van Keanu Reeves en zijn vriend Gard Hollinger hebben hun vlaggenschip KRGT-1 door de binnenkort te vervangen Euro4-eisen heen gekregen.

Euro4? Ja, inderdaad. Het klinkt misschien wat verwarrend, want voor de meeste fabrikanten is Euro5 al van kracht. Maar Arch, vanwege de aard van het bedrijf en de motoren, kunnen nog even wachten met Euro5-goedgekeurde motoren. Omdat Arch vóór 1 januari de KRGT-1 Euro4-proof kreeg, hebben ze nu nog 12 maanden voor de Euro5-versie van de motor.

Eerdere emissienormen hebben motorfabrikanten in staat gesteld om oudere, niet-conforme motoren te verkopen in een soort van aflossingsvrije periode na het van kracht worden van de nieuwe regelgeving. Zonder garantie dat het systeem vanaf nu op dezelfde manier zal werken, mag je aannemen dat Arch al goed op weg is om die Euro5-puzzel te kraken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL