VIDEO – GS Trophy, dag 6: 500 KM

In de ochtend krijgen de deelnemers te horen dat het een loodzware dag met maar liefst 500 te rijden kilometers gaat worden. Maar, dat valt best mee. De eerste uren dendert het deelnemersveld over prachtig asfalt, pas na de lunch gaat een deel van de deelnemers offroad. 

Maar niet nadat de enige Special Stage van de dag wordt afgelegd: een trial-parcours waarbij tijd een bijzondere rol speelt. Niet de snelste tijd telt, maar het tijdverschil tussen de rijders. Ofwel, dat betekent tellen, tellen en tellen. Waarbij Team NL in de problemen komt en bepaald geen goede tijd neerzet. Nikki doet het beter, al helpen haar teamgenoten haar wederom niet echt mee…

Gelukkig wordt Nederlands’ eer gered door het winnen van een foto-competitie. Hetgeen betekent dat Nederland in de rangschikking de zesde plek vast houdt. Máár, de mannen willen nog graag een plekje of twee hogerop! Gelukkig hebben ze daar nog twee dagen de tijd voor. En, het gerucht dat de laatste dag dubbel meetelt in de ranking, wordt hardnekkiger en hardnekkiger…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?