13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Combi Motors verzekert ook particuliere verhuur op MotoShare

Begin 2019 lanceerde MotoShare en Combi Motors Verzekeringen een allrisk dagverzekering voor dealers actief op het huurplatform. Voor 2020 breiden de partijen de samenwerking verder uit. Vanaf 1 januari verzekerd Combi Motors Verzekeringen, naast dealers, ook alle particuliere motorverhuur op het MotoShare platform.

MotoShare in diverse Europese landen

In 2017 lanceerde MotoShare een huurplatform waarop motorrijders, particuliere motoreigenaren en dealers gemakkelijk motoren kunnen huren en verhuren, van oldtimers en custom motoren tot de nieuwste 2020 modellen. Sinds de lancering zijn er via MotoShare meer dan 15,000 boekingen geplaatst, en 25,000 motorrijders en 60 dealers actief. Op dit moment wordt circa 40% van alle verhuur in Nederland via MotoShare geboekt.

Maar verhuur wordt doorgaans niet gedekt onder de reguliere motorverzekering van een particuliere eigenaar. Daarom moet de reguliere verzekering tijdens de huurperiode worden aangevuld met een extra verzekering. Combi Motors Verzekeringen heeft speciaal voor MotoShare deze additionele verzekering ontwikkeld genaamd ‘MotoShare Polis’. De verzekering vervangt de reguliere motorverzekering alleen tijdens de huurperiode. Hiermee zijn schade of diefstal goed verzekerd en zijn er geen gevolgen voor een eventueel opgebouwde No Claim korting. De verzekering van Combi Motors Verzekeringen is vanaf 1 januari automatisch van toepassing op alle particuliere motoren die via MotoShare worden verhuurd.

MotoShare

Op motoshare.nl kunnen motorrijders onderling motoren delen en kunnen ze voordelig een motor huren, direct bij een particuliere eigenaar of dealer in de buurt. Het platform is in 2017 gelanceerd en is inmiddels actief in Nederland, België, Spanje en Frankrijk.

Combi Motors Verzekeringen

Al meer dan 25 jaar is Combi Motors de specialist in Nederland in motorverzekeringen. Op combimotors.nl vergelijk je supersnel 10-tallen mogelijkheden en verzekeraars op premie en voorwaarden. Daarnaast zitten de Combi Motors-adviseurs voor je klaar om je telefonisch met raad en daad bij te staan. Onder het mom, alles kan via internet, maar zij vinden het veel fijner wanneer je gewoon even belt.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Bij Motoport in Veldhoven heb je onbeperkte kilometers ipv die kleine 175 op motoshare die je zo op rijd

Reacties zijn gesloten.