Blauer Hi. Tech.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

In Amerika heeft Blauer USA een erg grote naamsbekendheid, omdat zij al sinds 60 jaar de leverancier zijn van nagenoeg alle uniformen voor de diverse politiekorpsen, leger, marine en commando eenheden.

Door gebruik te maken van technologisch vooruitstrevende materialen, en het handhaven van hoge kwaliteitseisen hebben zij dit succes weten te bereiken.

Uit het samenwerkingsverband tussen FGF-Industry, een bedrijf gespecialiseerd in mode, is onder strenge auspiciën van Blauer USA  een lijn motorkleding en helmen: Blauer Hi. Tech. ontwikkeld.

Een assortiment kwalitatief hoogstaande producten met een hoge modefactor die niet vergelijkbaar is met reeds bestaande producten op de markt. 

Adviesprijzen beginnen bij € 229,95. Informeer naar het exclusieve Blauer dealernetwerk via www.xtravus.com / 0413-387079 en wordt ook onderdeel van de Blauer gemeenschap! 

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL