Dit is hét ultieme gezelschapsspel voor de feestdagen

Vluchten kan niet meer, de kerstdagen komen er echt aan. En o ja, oud en nieuw ook. Of het echt de gezelligste tijd van het jaar is, laten we volledig aan jullie over. We kunnen ons in ieder geval voorstellen dat er motorrijders zijn die niet bepaald uitkijken naar een avond met gezelschapspellen. Of toch wel…?

Zie hier Monopoly in de Nürburgring-editie. Hoe gaaf! Met deze bijzondere versie van misschien wel het beroemdste spel ter wereld ga je op reis door De Groene Hel en dat maakt het allemaal een stuk interessanter en leuker dan weer een hotel op het Velperplein in Arnhem of op de Amsterdamse Kalverstraat.

Zo kun je in de Nürburgring-editie eigenaar worden van Hohe Acht, Bergwerk, Galgenkopf of de Carraciola-Karussell. Sowieso een ideaal spel als je een poging doet om dit waanzinnige circuit uit je hoofd te leren.

De prijs is 44,95 euro, inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. Bestellen kan via de officiële website van de Nürburgring.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:




Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL