De eerste elektrische motor in Nederland te koop voor onder de €10.000

Tijdens een uitgebreide testperiode werd het pre-productie model van de Evoke Urban Classic beoordeeld door consumenten en media; dit gebeurde onder andere in Nederland.

De feedback leidde tot een aantal positieve op- en aanmerkingen die door Riders Vision, Evoke-importeur voor de Benelux, werden voorgelegd aan de fabrikant. Inmiddels is de productie van de eindversie in volle gang. De Evoke Urban Classic en Urban S is dit jaar nog in een pre-order te bestellen voor € 9.075 inclusief btw.

Evoke is een elektrisch motormerk met Europese roots. Het hoofdkantoor is in Hongkong gevestigd, de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling bevindt zich in Beijing. Peter Scheele, directeur van Riders Vision, is erg enthousiast. ‘’Het resultaat is fantastisch. Een betaalbare elektrische motor voor een doelgroep die elektrisch rijden terecht omarmt.’’

Lees ook: Lezers testen motorscooters van Riders Vision

De Evoke Urban Classic is leverbaar in Black en Blue en Urban S in Red en kan op dit moment als pre-order worden besteld voor aflevering aan het begin van het seizoen 2020. De normale prijs in 2020 is € 9.750 inclusief btw.

De topsnelheid is 130 km per uur en met een bereik van 150+ km is deze A1 motor uitstekend geschikt voor gebruik in het woon-werkverkeer. Deze Naked Bike is functioneel inzetbaar. Een handig vervoermiddel met het oog op de toenemende filedruk. En LS2 snelladen is geen enkel probleem.

Volgens Karin van den Berg – Hulshoff, verantwoordelijk voor de zakelijke markt, business development en het dealernetwerk, is de Evoke Urban Classic of de Urban S een uitstekende zakelijke investering. ‘’Mensen kunnen de Evoke nog voor 31 december 2019 in pre-order bestellen en gebruik maken van de investeringsaftrek- en milieu-investeringsaftrekmogelijkheden voor dit boekjaar. Natuurlijk adviseren wij iedereen om dit met de eigen adviseur en/of accountant te overleggen. Verder komen wij graag in contact met wagenparkbeheerders om de zakelijke mogelijkheden te bespreken.”

Riders Vision zoekt voor Nederland nog uitbreiding voor haar dealernetwerk. Dit kunnen traditionele auto- en of motorbedrijven zijn, maar ook innovatie gedreven ondernemers met een hart voor elektrisch rijden.

Riders Vision: importeur van 100% elektrische motoren en scooters.

Meer informatie: www.ridersvision.nl

Naam: Peter Scheele
Mail: peter@ridersvision.eu
Bel: 06 2807 1673

Meer informatie over een presentaties/ marketing of business sales van Riders Vision?

Naam: Karin van den Berg
Mail: karin@ridersvision.eu
Bel: 06 2544 3013

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?