Gratis lezing motorrijden in de Himalaya

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Motoravonturier Joop van der Heijden (www.Lifeisjoy.nl) is na zijn motorreis over land naar Nepal inmiddels alweer 5 keer terug geweest naar de Himalaya. Hij begeleid daar groepen motorrijders over de hoogste bergpassen van de wereld en zal ook in 2019 weer een groep gaan begeleiden.

Om zijn ervaringen te delen gaat hij de komende maanden mooie lezingen geven bij motorclubs, verenigingen, bedrijven of gewoon bij mensen thuis. (minimaal 4 personen) Prachtige verhalen over de hoogste bergtoppen, het omgaan met hoogteziekte, afgesloten wegen, het boeddhistische leven en nog veel meer. Dit allemaal aangevuld met mooie foto’s en natuurlijk de bekende Lifeisjoy filmpjes. (www.Lifeisjoy.nl)

Dit avond of middag vullend programma is volledig kosteloos, alleen een kopje koffie en een enthousiast publiek is voldoende. Voor boekingen en info kan er gemaild worden naar info@Lifeisjoy.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL