Husqvarna Motorcycles presenteert hernieuwde enduro-modellen

Husqvarna Motorcycles hebben vandaag hun officiele complete line-up van alle enduro-modellen gepresenteerd in hometown Huskvarna in Zweden.
Husqvarna staat voor haar ‘pioneering spirit’ en dat is terug te zien in alle type motoren. Deze zijn allemaal voorzien van een nieuw design voor 2017. Ze zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie, op het gebied van handzaamheid, kracht, gewicht en design.

Husqvarna’s 2-takt TX 125, TE 250 en 300 en 4-takt FE 250, 350, 450 en 501 modellen belichamen daarmee de ideale mix tussen functionaliteit en de Zweeds geïnspireerde stijl.
De 2017 modellen zijn onder andere voorzien van lichtere en meer compacte motoren, nieuwe frames die zorgen voor ultiem comfort voor de rijder. Ook aan veiligheid is gedacht, met nieuwe, vuilafstotende voetsteunen en nieuwe ODI lock-on handgrepen voor een verbeterde rij-ervaring.
Ook mooi, bijna alle nieuwe modellen zijn lichter in gewicht, verschillend van 1,7 tot 1 kilo lichter!

Meer specifieke informatie over de veranderingen die Husqvarna heeft doorgevoerd voor haar 2017 modellen? Check dan de website voor meer details!

www.husqvarna-motorcycles.nl

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL