maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

22-24 juli Motorbike Summit Event in Ischgl!

Van 22 tot en met 24 juli organiseert wordt het Motorbike Summit Event gehouden motorrijders op een hoogte van 2.320 in Ischgl in de Alpen! Het event biedt mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en de nieuwste trends te ontdekken. Deze tweede editie is met begeleide dagtochten, testritten, stuntshows, wedstrijden en muzikale optredens. Dankzij het uitgebreide programma is het evenement geschikt voor iedere motorrijder, van welk kaliber dan ook.

Ischgl poogt een echt ‘On top of the world’-gevoel te creëren met dit evenement. De Alpen zijn, met hun scherpe bochten en constante afwisseling in hoogtes, de ideale locatie om een mooie motortocht te maken. De eerste tour op 22 juli, de Silvretta Solo, leidt de motorrijders over een verkeersvrije panoramaweg naar de bergpas Silvretta High Alpine Road. Op 23 juli vertrekt hier de motorparade richting de hoogste bikersmeeting op de Idalp (2.320m). Na deze mooie rit naar boven, wacht op de bergtop een prachtig uitzicht, een barbecue en muziek van verschillende DJ’s. Later op de avond geeft onder andere de cultband OPUS, bekend van de hit ‘Live is Life’, een muzikale show weg in de Biker Village.

Stuntshows
Naast de verschillende tours en festiviteiten, zijn er ook nog andere activiteiten te beleven. Zo verzorgen Triumph rijder Julien Welsch en KTM e-freerider Dieter Rudolf een show met spectaculaire stunts. Voor degenen die nog niet toe zijn aan stunts, geeft motorexpert Klaus Schwabe tips en trucs voor een veilige en soepele rit. Deze zijn vervolgens in de praktijk te brengen bij de FASTnSLOW wedstrijd. Voor slechts €2,- per ronde kunnen motorrijders hier hun rijvaardigheden bij zowel hoge als lage snelheden testen.

High-Bike Testcenter Paznaun
Ook dit jaar kunnen motorliefhebbers de hele zomer terecht in het High-Bike Testcenter Paznaun, het enige motorentest centrum van Europa. Van 1 juni tot 30 september hebben motorrijders hier de mogelijkheid om zowel oude als nieuwe modellen te testen. Met bekende merken als Aprilia, BMW, Ducati, KTM en Triumph heeft het testcentrum een breed aanbod. Ook tijdens de Motorbike Summit stelt het High Bike Testcenter Paznaun motoren ter beschikking. Voor €10,- per uur hebben motorliefhebbers de mogelijkheid een testrit te maken op de nieuwste modellen. Zelfs de motoruitrusting mag thuis gelaten worden, deze is namelijk ook tegen een laag tarief te huur bij het testcentrum.   

Meer informatie
Voor meer toelichting over het evenement of de regio, kijk op www.ischgl.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen