Lanceert Yamaha over twee jaar een off-road TMAX?

Maakt Yamaha zich op om de Honda X-ADV het leven zuur te maken? Daar lijkt het wel op. Motociclismo sprak met Paolo Pavieso, Marketing Manager bij Yamaha Motor Europe en hij liet doorschemeren dat de Japanse fabriek een off-road georiënteerde TMAX wil lanceren.

Hoewel het project nergens groen licht heeft gekregen, zou het zeker geen verrassing zijn als het wel doorgaat. Honda’s X-ADV heeft de wereld niet bepaald in vuur en vlam gezet, maar de motorscooter werd in Europa toch in overtuigende aantallen verkocht.  

Pavieso denkt dat het nog een paar jaar duurt voordat de off-road TMAX op de markt komt, als hij al het groene licht krijgt. Dat komt ook omdat Yamaha eind vorig jaar nog een geüpdatete versie van de TMAX heeft uitgebracht. Over het algemeen hebben motoren en scooters een ontwikkelingsfase van drie jaar achter de rug voordat ze een grote update krijgen. Dus over twee jaar een off-road TMA? Het zou heel goed kunnen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL