Met Promotor naar Engeland

Zo langzamerhand mogen we ons best wel Engeland-specialist noemen. De afgelopen jaren hebben we al heel wat trips verzorgd, tot veel plezier van de deelnemers. Ook in 2019 kun je weer met ons naar Engeland. We hebben zelfs meerdere mogelijkheden.

Weekeinde Yorkshire Moors/Dales & York – 23 t/m 26 mei

Met deze 4-daagse trip leer je het centrum van Engeland meer dan kennen. Donderdag 23 mei, aan het eind van de middag, ga je aan boord van de ferry naar Hull. Na je hut te hebben ingeruimd, begeef je je naar het restaurant voor een uitgebreid diner-buffet. Vrijdag 24 mei rijdt je – na hwt ontbijt – de route door de Yorkshire Dales. Je overnacht in en hotel nabij het centrum van York. Daar wordt ook het diner uitgeserveerd. Zaterdag 25 mei rijd je – opnieuw na het ontbijt – vanuit York de route door de North York Moors. uiteindelijk eindig je in Hull en zoek je je hut op de ferry naar Europoort weer op. Na het diner kun je je vermaken met tal van activiteiten aan boord. Zondagmorgen 26 mei sta je – na het ontbijt – weer op de kade en rijdt je naar huis. Prijzen vanaf €379,-

Reserveer deze reis op promotor-reizen.nl

Het origineel: Redactietrip Yorkshire – 5 t/m 7 juli

De afgelopen jaren zijn we 5 keer met een honderdtal fans van Promotor de Noordzee overgestoken van Europoort naar Hull. In essentie is het dezelfde reis als hierboven beschreven, maar een overnachting in York ontbreekt. Dat betekent dat je na het ontbijt op 6 juli moet kiezen welke route je gaat rijden: die door de North York Moors of de Yorkshire Dales. Welke je ook kiest; je zult rond 18.00 uur weer in Hull moeten zijn om nog in te kunnen schepen op de ferry naar Europoort. De Redactietrip is inclusief 2x diner-buffet en 2x ontbijt. Prijzen vanaf €249,-.

Reserveer deze reis op promotor-reizen.nl 

Andere motorreizen in Groot-Brittannië

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL