Op 13 & 14 april rijden we de eerste TankTasTocht van 2019!

Altijd een goed moment: de eerste TankTasTocht van het nieuwe motorseizoen. De TTT’s zoals de toertochten van Promotor in de volksmond ook genoemd worden, zijn al 25 jaar een vaste waarde. Deelname is gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Je start wanneer het je uitkomt. Alleen zorgen wij ervoor dat op 13 & 14 april een fotograaf aanwezig is die je op de foto zet wanneer je langs het fotopunt rijdt. Kortom: vrijheid, blijheid.

De eerste TankTasTocht van 2019 start in Doetinchem bij de McDonald’s aan de Ettenseweg 1 (afslag snelweg). Het fotopunt – tussen 12.00 en 15.00 uur – is gesitueerd bij Motorcamping Bij het Vuur, aan de Grobbenweg in Zieuwent. De lengte van de tocht is zo’n 140 km.

DOWNLOAD TTT #1_Achterhoek

AANPASSING ROUTE

Het fotopunt is veranderd. Vanwege feestelijkheden in Zieuwent kunnen we het dorpje beter vermijden. Daarom is de route verlegd en ook het fotopunt. Dat is bij Motorcamping Bij het Vuur, aan de Grobbenweg in Zieuwent.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/Route-1-Achterhoek-a.GPX”]

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?