Nieuwe logo’s voor elektrische Harley-Davidsons

Harley-Davidson gaat de toekomst vol in met elektrische motorfietsen. Dat betekent ook dat het de motorfietsen goed op de markt moet zetten. Harley lijkt dat te doen. Onlangs heeft Harley-Davidson een patent aangevraagd voor twee nieuwe logo’s voor elektrische (motor)fietsen.

Het eerste logo bestaat uit een schild, maar niet het typische schild logo dat je vaker ziet op  Harley’s en merchandising. In het schild staan de letters H en D, de een over de ander. Een bliksemschicht gaat door de D en achter de H. Het tweede is een cirkelvormig logo met een bliksemschicht in het midden. Die zier er best cool uit, maar doet ook denken aan Captain America zo’n Marvel-superheld.

Speculatie op Motorcycle.com suggereert dat Harley het schild gaat gebruiken op elektrische fietsen en de andere op elektrische motoren. In de publicatie werd ook opgemerkt dat Harley-Davidson de naam Rude Boy een tijdje terug heeft gebruikt voor elektrische fietsen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL