Dit weekend Biker BBQ bij Louis in Tilburg

Dit weekend, zaterdag 7 en zondag 8 maart, biedt de Louis Store in Tilburg niet alleen de gebruikelijke enorme selectie motorkleding en accessoires, maar ook heerlijke hamburgers vanaf de BBQ. De BBQ is open vanaf 12:00 uur. Drankjes zijn uiteraard ook aanwezig. Een geweldige kans om het motorseizoen te beginnen en Louis te leren kennen.

Lees ook: wie is Marc Richter, de man van Louis in Nederland?

Adres:
Louis Mega Shop Tilburg
Kraaivenstraat 28, 5048 AB Tilburg

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.