OPEN DAGEN BIJ MOTORCENTRUM ZAANSTAD

Liefhebber van klassieke motoren? Dan hebben we goed nieuws: Triumph Zaanstad en De Weer Motoren gaan (al)weer uitbreiden! Na het recent toevoegen van het MASH dealerschap is er opnieuw goed nieuws: zij zijn nu ook Royal Enfield dealer. De drie merken zullen vanaf 8 juli verenigd worden onder één overkoepelende naam: als MOTORCENTRUM ZAANSTAD. 
Het Motorcentrum dealt in de merken Triumph, Royal Enfield en MASH, maar staan daarnaast klaar voor het onderhoud aan elk type en merk motorfiets.

De passie voor motorrijden, techniek en klassieke motoren betekende voor Floor de Gier in 1999 de start van het motorbedrijf. Ook in 2016 streven zijn ernaar om advies op maat te geven en het motorrijden voor iedereen bereikbaar te maken, of dit nou met een nieuwe of gebruikte motor is.  Floor en zijn team zijn er dan ook van overtuigd dat MASH, Royal Enfield en Triumph de ideale motorfietsen zijn om hun passie over te dragen.

Benieuwd naar de nieuwe modellen van Royal Enfield en de rest van het assortiment? 
Kom dan langs op op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli en ervaar de passie voor het motorrijden zelf!

Iedere bezoeker krijgt op deze dagen een MOTORCENTRUM ZAANSTAD t-shirt ter waarde van € 15,-cadeau (op=op), en om deze dagen nóg feestelijker te maken, zijn aantrekkelijke aanbiedingen en staan de nieuwste modellen in onze showroom en de demo’s klaar voor een proefrit.

MOTORCENTRUM ZAANSTAD: Symon Spiersweg 1, Zaandam. 

[justified_image_grid ids=19738,19739,19740,19741]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL