OFF-ROAD JEUGDCLINIC OP 24 SEPTEMBER

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Zitten er bij jou thuis op de bank ook kleine motorfanaten? Geef ze dan nu op voor de Junior Riding ExPerience! Zij starten deze zomer met een nieuw concept: de Junior Riding Experience off-road jeugdclinics.
Dit is een vervolg op de eerste Junior Riding Experience. Kinderen tussen 5 en 11 jaar die inmiddels wat ervaring hebben opgedaan met de basisbeginselen van motorrijden, kunnen de fijne kneepjes van het het crossen leren in een veilige omgeving

Tijdens deze anderhalf uur durende clinic leren ze de basisvaardigheden van het off-road rijden. Dit kan zowel op een motor als op een quad.
De trainingen worden altijd gegeven door Bryan Zuidinga. Bryan is MXGP Academy en KNMV trainer. Hij heeft in 2007 de laatste Dakar in Afrika gereden en eindigde op een knappe 99ste plek. Daarnaast werkt Bryan voor Yamaha Motor Europe op het gebied van off-road accessoires ontwikkeling. We durven dus wel te zeggen dat de kinderen bij Bryan in goede handen zijn!

Nog geen concrete plannen voor de zomervakantie? Geef dan nu jouw kinderen op, voor de off-road clinic, op zaterdag 24 september. Het eerste blok start om 11.30 tot 13.00, het tweede blok van 14.00 tot 15.30. De clinic duurt anderhalf uur, en kost €95,- per kind. Zelf hoeven zij geen motorkleding en helm mee te nemen, dit is allemaal voor handen op het terrein.

 

 

Meer informatie en opgeven kan via: http://juniorridingexperience.com/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?