Promotor Reizen in april

spessart

Promotor Reizen staat te trappelen om op pad te gaan. Drie mooie trips staan op stapel. Niet al te ver weg, maar precies genoeg om met swung het nieuwe seizoen te starten.

Primavera – 21 april

We vertrekken – na de koffie/thee en gebak – vanaf de Zaanse Schans met een oeroud thema in gedachten: Molens, klompen en Chinezen. De eerste clubtoer van het jaar is zo’n 250 km lang. Ergens halverwege laten we een lunch verzorgen en we eindigen met een diner in Kinderdijk. Er is nog voldoende plek.

<RESERVEER>

Wallonië met een Twist – 26 t/m 29 april

Wie Wallonië ‘doet’ zoekt het geluk vooral in de Ardennen. Wij ook, maar niet alleen. In de Borinage, zoals het industriegebied rond Charleroi heet, kun je je laven aan indstriële geschiedenis en mijnbouw. Is dat dan leuk toeren? Wis en waarachtig, anders waren we nooit aan begonnen.

<RESERVEER>

Spessart – 27 april t/m 1 mei

De Duitse Spessart, in de driehoek Frankfurt-Fulda-Würzburg – is wat ons betreft een regelrechte ontdekking. Afgelopen jaar waren we er voor het eerst, mar wat een streek. Stil, open, heuvelachtig. De Spessart heeft alles voor een par dagen heerlijk sturen. Voor de liefhebbers doen we er nog een scheutje Odenwald bij. Da’s ook al zo’n parel.

<RESERVEER>

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL