Start jouw motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht

Ben jij als motorliefhebber op zoek naar een nieuwe of gebruikte motor, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Kom dan van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht; hét grootste motorevent van Nederland. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal! Bereid je voor op een dag vól actie met stuntshows, testrijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn! Scoor je ticket

Spectaculaire stunts

Van 20 t/m 23 februari is het weer zover: MOTORbeurs Utrecht! Ben jij klaar voor wat echte actie?Samen met het Supermoto parcours is er op het buitenterrein een extra parcours waar diverse stuntrijders hun kunsten laten zien. Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is Supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven door de Stunt and WheelieSchool. Je leert hier de beste skills om op het achterwiel te rijden met de motor op een zo veilig mogelijke manier. Wees erbij en scoor je ticket!

Eerste motorrijles volgen op MOTORbeurs Utrecht

Heb jij een vriend/vriendin zonder motorrijbewijs? Het wordt tijd dat daar verandering in komt! De grootste rijschool van Nederland komt van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 hun eerste proefles nemen. Inschrijven kan op het event, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles! Scoor je ticket.

MOTORbeurs Utrecht 2020

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL