Te koop: twee KTM RC16 MotoGP-racers

Te koop: KTM RC16 MotoGP-racers, bouwjaar circa 2019. Eerste eigenaar, altijd binnen gestaan, in nieuwstaat. Alle service en onderhoud uitgevoerd door in de fabriek opgeleide technici. Nooit gereden. Twee motoren beschikbaar: €288.000 per stuk. Bereid om te ruilen voor Honda RC213V of gelijkwaardig.

Het is niet de eerste keer dat KTM een aantal van zijn Grand Prix-racers te koop aanbiedt. Je had al een van de twee KTM RC16-motoren uit 2019 kunnen kopen voor de spotprijs van €250.000. Achteraf gezien helemaal niet zo’n slechte deal.

Afgezien van de gemiste kansen, voor die €288.000 (plus belasting) bezit je wel je eigen MotoGP-racer. En… doet KTM er ook nog Pol Espargaro’s gebruikte racepak en een gesigneerde helm bij. Daarnaast een VIP MotoGP-evenementenpakket voor een van de MotoGP-races van 2021.

Alleen serieuze vragen worden in overweging genomen en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met KTM via rc16@ktm.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL