Nieuw: 2020 Yamaha Tracer 700 GT

De 2020 Yamaha Tracer 700 is aanzienlijk vernieuwd. Het model heeft een wat sportievere uitstraling, gewijzigde ergonomie, een 75 pk tweecilinder parallelmotor met geüpdatet Euro5-vermogen en een voorvork die je veelvuldig kunt afstellen.

De 2020 Yamaha Tracer 700 is iets lichter (196 kg met volle tank) en goedkoper dan de driecilinder Tracer 900. De Tracer 700 is een veelzijdige crossover, die in staat is tot prima prestaties en die je makkelijk kunt besturen.

Met de Travel accessoires-pakket (zie foto hierboven, 1.330 euro) verandert de Tracer 700 in een GT-versie. Inmiddels is ook een Yamaha Tracer 700 gefotografeerd met een speciale uitrusting voor de Italiaanse politie en reddingsdiensten. Zie foto bovenaan dit bericht.

De Yamaha Tracer 700 voor de Italiaanse politie en reddingsdiensten heeft een grotere ruit (dat van de Travel kit) en een eenzitszadel. Het duozadel is vervangen voor de radio en een deel van de speciale elektronische uitrusting, knipperlicht en een sirene. De Tracer 700 heeft ook een middenbok, verwarmde handgrepen en harde Yamaha zadeltassen.

Bron: autoevolution.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?