dinsdag 26 september 2023

Nieuw: 2020 Yamaha Tracer 700 GT

De 2020 Yamaha Tracer 700 is aanzienlijk vernieuwd. Het model heeft een wat sportievere uitstraling, gewijzigde ergonomie, een 75 pk tweecilinder parallelmotor met geüpdatet Euro5-vermogen en een voorvork die je veelvuldig kunt afstellen.

De 2020 Yamaha Tracer 700 is iets lichter (196 kg met volle tank) en goedkoper dan de driecilinder Tracer 900. De Tracer 700 is een veelzijdige crossover, die in staat is tot prima prestaties en die je makkelijk kunt besturen.

Met de Travel accessoires-pakket (zie foto hierboven, 1.330 euro) verandert de Tracer 700 in een GT-versie. Inmiddels is ook een Yamaha Tracer 700 gefotografeerd met een speciale uitrusting voor de Italiaanse politie en reddingsdiensten. Zie foto bovenaan dit bericht.

De Yamaha Tracer 700 voor de Italiaanse politie en reddingsdiensten heeft een grotere ruit (dat van de Travel kit) en een eenzitszadel. Het duozadel is vervangen voor de radio en een deel van de speciale elektronische uitrusting, knipperlicht en een sirene. De Tracer 700 heeft ook een middenbok, verwarmde handgrepen en harde Yamaha zadeltassen.

Bron: autoevolution.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image