TT Speed Week 2014: De TU Delft brengt op originele wijze de motor terug naar Assen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Faculteit Civiele Techniek van de TU Delft, bouwt op dit moment een houten motor van 250 pallets voor de TT Speed Week Assen. De motor wordt in Delft ontworpen en in elkaar gezet. Hij dient als symbool van het thema “de Motor terug in Assen”. Als de motor klaar is wordt deze vervoerd naar Assen. ‘’Dit is een evenement op zich’’, reageert organisator Robert Heilbron enthousiast. De 250 pallets die de Studenten van de TU Delft hiervoor gaan gebruiken zijn beschikbaar gesteld door de Palletcentrale.

Aan de hand van de ontwerpen die door de studenten zijn gemaakt zal de houten motor ongeveer zes meter lang worden. Het is de bedoeling om de houten motor om middernacht op vrijdag 27 juni in de brand te steken in lijn met de vroegere traditionele vreugdevuren die in de jaren ’70 plaatsvonden en de TT Nacht inluidde

 

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL