Yamaha komt met MT-09 Street Tracker

Na wat begon met een driecilinder concept in het najaar van 2012, wat uiteindelijk de MT-09 werd, komt Yamaha nu met de MT-09 Street Tracker.

De Street Tracker onderscheidt zich van de gewone MT-09 door aluminium racenummerplaten, een laag koolstofvezel spatbord en een gebraced dirt track stuur. Verder is het blok in het matzwart uitgevoerd met bronskleurige blokdeksels en ook de wielen zijn brons van kleur. Daarnaast heeft Akrapovic speciaal voor de Street Tracker een uitlaatsysteem ontwikkeld als officieel accessoire. Allemaal met als bedoeling de MT een retro knipoog te geven.

Dit is overigens niet het eerste speciale model van de MT-09. Eerder bracht Yamaha namelijk al de supermotard geïnspireerde MT-09 Street Rally uit. 

De Street Tracker wordt vanaf september 2014 in een beperkte oplage leverbaar.

 

[justified_image_grid ids=20209,20210,20211,20212,20213,20214,20215,20216]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?