Volop Ducati-nieuws in Rimini

Het lijkt erop dat we de 2020 modellijn van Ducati dit jaar iets eerder zullen zien dan we hadden verwacht. Op 23 oktober heeft Ducati in Rimini een speciaal evenement waar het een en ander aan nieuws wordt gelanceerd.

We verwachten dat Ducati meer dan een paar motorfietsen zal onthullen. Het absolute kroonjuweel zal waarschijnlijk de Ducati Streetfighter V4 zijn.

Een andere motor die we verwachten te zien is de vernieuwde Ducati Panigale 959. Die heeft een restyling ondergaan om er net zo uit te zien als de Panigale V4. Mogelijk zit er ook een vermogenstoename in om ‘m te laten voldoen aan Euro5.

De Ducati Multistrada V4 zou ook in oktober zijn debuut kunnen maken. Er zijn ook ook aanwijzingen dat het een 2021 model wordt. We verwachten ook dat er op 23 oktober een Scrambler-model in de rij zal staan.

Maar waarom introduceert Ducati voordat de EICMA z’n deuren opent? Het gaat om aandacht. Wie wel eens op een internationale motorbeurs een persdag heeft bijgewoond weet in wat voor heksenketel je dan zit. Alle motomerken introduceren bijna tegelijk hun nieuws en schreeuwen om aandacht. Da’s voor een redacteur amper bij te sloffen. Om die reden heeft Ducati domicilie in Rimini.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL