Ideale zomermotor: Indian BBQ

Indian Motorcycles heeft samen met custombouwer Thor Drake een zijspan met barbecue gebouwd.

De contraptie is in de basis een Indian Chief Dark Horse uit 1811cc met daaraan een retrostijl  zijspan. Daaraan staat een gigantische Traeger Ironwood 885 houtgestookte grill te roken. Die is in staat is om 10 kippen, zeven ribbenkasten – spare ribs – en alle andere roadpizza’s die je onderweg tegenkomt te verwerken. Het span wordt ingezet tijdens de Sturgis Rally. Die begon op 2 augustus en duurt nog tot 12 augustus.

Eén ding is zeker: de Chief Dark Horse heeft er geen enkel probleem mee de extra 70kg van de Traeger grill. Het Thunder Stroke III-blok met z’n 151Nm koppel @ 3.000 tpm staat z’n mannetje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?