Yamaha start productie in Italië en Frankrijk

Maandag 4 mei gaat het los in de Motori Minarelli motorenfabriek in Calderara di Reno, Italië en in de assemblagefabriek van MBK Industrie in Saint Quentin, Frankrijk. De productie in beide fabrieken werd op 16 maart tijdelijk stopgezet om de veiligheid van de werknemers te garanderen. Daarna volgde een verplichte lockdown die in beide landen werd opgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De hervatting van de productie is een proces in twee fasen geweest, waarbij fase één plaatsvond in april. In strikte overeenstemming met de beperkingen die in elk land gelden, werd alleen het werk hervat door de werknemers die dat mochten doen en die in staat zijn waren om sociale afstand in acht te nemen. Daarnaast werden binnen de belangrijkste werkomgevingen een aantal Covid-19 veiligheidsmaatregelen ingevoerd om de fabriek voor te bereiden op een volledige heropening.

Fase twee begint op 4 mei met een geleidelijke heropstart in beide fabrieken naar een volledige productie van eindproducten. In de praktijk zal het werk aangepast kunnen worden om de gezondheid en het welzijn van de werknemers te waarborgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL