22.3 C
Nederland
vrijdag 20 mei 2022

Nederland heeft geen bergen? Onzin!

Nederland heeft geen bergen? Nou, echt wel. Al moet je er wel 333 km lang voor overdrijven. En nou niet meteen morgen in het zadel springen. Want dan wordt het een teleurstellende aangelegenheid. Zevenheuvelenweg, Nijmeegse Vierdaagse? Juist, vanaf zaterdag a.s. kun je aan de bak. Jan Dirk Onrust Trek aan die lederhosen, we gaan bergraggen! We beginnen midden in het land, bij de top van de Utrechtse heuvelrug: de Amerongse Berg van 6.900 cm. Jodelahiti. Aan de voet va...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. In Nijmegen ligt een verborgen pareltje. De Ubbergse Holleweg. De Renault Grand Scenic moest in zijn 1 naar boven. Ik zeg verder niets want de aanwonenden zullen niet blij met mij zijn.

  2. Vorige week het eerste deel gereden van Amerongen naar Gennep zo’n 155 km. Nu heb ik toch aardig wat motorkilometers in Nederland gereden maar deze combinatie van bergen (!) met echte haarspeldbochten en de verbindingswegen van de ene bergpas via dorpjes naar de volgende bergpas heeft mij zeer verrast.
    Wat een mooie route!! Dat maakt het een dagtocht van ca. 450 km. incl. aanrijdroutes vanuit Dordrecht meer dan waard.
    Volgende week deel 2 van Gennep naar Epen. Deze moet nog mooier worden volgens JDO.
    Ik ben weer zeer benieuwd.

Reacties zijn gesloten.