Toerisme Balkan: Heel de Balkan bakt- Route

Met motorverhuurder Kristijan gaan we in Zagreb naar het buurtcafétje om de hoek. We komen voor een biertje, maar blijven er de hele avond plakken. Hapje eten dus maar. Café Lav serveert mixed grill. Met salade vooraf, belooft de herbergier. Maar daar schuiven toch al de stalen schotels met vlees op tafel. ‘Vandaag geen salade!’ We eten wat de pot schaft. En het eten is goed! Het vlees is perfect gegaard en we proeven er de onmiskenbare gloed in van houtskoolvuur. Want zo bakken ze op de Balkan.

Dit artikel is gepubliceerd in Promotor 5. Hier kun je de route downloaden.

Tekst en fotografie: Michiel van Dam

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?