zondag 4 juni 2023

Groots avontuur voor Kervin Bos

Vandaag beginnen de eerste trainingen voor het WK Superbike in Assen. Nog even snel een kort gesprek met onze enige troef in het WK Superbike-veld…

Nederlands kampioen Supersport van afgelopen jaar, Kervin Bos, is dit jaar overgestapt naar de Superbikes. Hij is werkzaam bij Ten Kate Racing Products en dus is het logisch dat hij op een Ten Kate Honda aan de races deelneemt. Hoewel hij nog maar twee wedstrijden heeft gereden bij de Superbikes – beide races van het eendaagse ONK van 12 april – staat Bos ingeschreven in het WK Superbike. Hij gaat in die klasse van start in de EVO-klasse. Bos: “De EVO-klasse is nieuw. Ik kan daarom heel moeilijk verwachtingen uitspreken. Wel weet ik dat ik hoop de beste race te rijden die ooit heb gereden. Wat de uitslag ook mag zijn, ik zal tevreden zijn als ik een rondetijd in de 1.37 zal kunnen rijden.” Dat is een flink ambitieuze doelstelling, want tijdens die ONK-race was zijn beste rondetijd 1.39,334. Maar wie zichzelf geen doelen stelt zal nooit iets bereiken!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image