Barreda houdt het spannend

Door het winnen van de vijfde etappe van de Marocco Rally, heeft Joan Barreda de spanning op de eindzege erin weten te houden. De Spanjaard maakte veel tijd goed tijdens de vijfde etappe, mede doordat Cyril Despres als achtste over de finish kwam. Het verschil tussen de nummer een en twee van het algemeen klassement is nu iets meer dan vijf minuten.

Frans Verhoeven (foto) moest zijn derde plaats in de tussenstand afstaan aan de coureur Chaleco Lopez die als vijfde over de finish kwam. Frans staat nu vierde in het klassement en behaalde tijdens de vijfde etappe een tiende plaats. Gedurende de vijfde etappe is de buikgriep, waarvan Henk Knuiman de gehele week al last van had, erger geworden. Toch wist hij de etappe te finishen als negentiende en staat nu 33ste in het klassement. Voor hem staan nog de Nederlanders Marco van Geel (22ste), Jan van Gerven (25ste) en Melchior van Heertum (28ste).
 

Foto: Hans-Peter van Velthoven

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.