zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Barreda houdt het spannend

Door het winnen van de vijfde etappe van de Marocco Rally, heeft Joan Barreda de spanning op de eindzege erin weten te houden. De Spanjaard maakte veel tijd goed tijdens de vijfde etappe, mede doordat Cyril Despres als achtste over de finish kwam. Het verschil tussen de nummer een en twee van het algemeen klassement is nu iets meer dan vijf minuten.

Frans Verhoeven (foto) moest zijn derde plaats in de tussenstand afstaan aan de coureur Chaleco Lopez die als vijfde over de finish kwam. Frans staat nu vierde in het klassement en behaalde tijdens de vijfde etappe een tiende plaats. Gedurende de vijfde etappe is de buikgriep, waarvan Henk Knuiman de gehele week al last van had, erger geworden. Toch wist hij de etappe te finishen als negentiende en staat nu 33ste in het klassement. Voor hem staan nog de Nederlanders Marco van Geel (22ste), Jan van Gerven (25ste) en Melchior van Heertum (28ste).
 

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen