Nog meer in Spaanse handen

Het Zwitserse Geo Technology stopt na drie jaar met het prepareren, onderhouden en de verdeling van Moto2 Honda 600cc motorblokken. Dorna heeft besloten om het werk door een ander bedrijf te laten doen. Het nieuwe bedrijf staat dichter bij Dorna en is gevestigd bij het Motorland Aragon circuit. Naast vier GP-wedstrijden worden nu dus ook de motorblokken geprepareerd in Spanje.

Volgens de Italiaanse website infomotogp.com is er voor een ander bedrijf gekozen om de kosten te reduceren, want die zijn volgens Dorna nu te hoog. 
 
Bron: infomotogp.com
Foto: 2snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.