zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer in Spaanse handen

Het Zwitserse Geo Technology stopt na drie jaar met het prepareren, onderhouden en de verdeling van Moto2 Honda 600cc motorblokken. Dorna heeft besloten om het werk door een ander bedrijf te laten doen. Het nieuwe bedrijf staat dichter bij Dorna en is gevestigd bij het Motorland Aragon circuit. Naast vier GP-wedstrijden worden nu dus ook de motorblokken geprepareerd in Spanje.

Volgens de Italiaanse website infomotogp.com is er voor een ander bedrijf gekozen om de kosten te reduceren, want die zijn volgens Dorna nu te hoog. 
 
Bron: infomotogp.com
Foto: 2snap

 
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen