13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bautista naar Motorhart Apeldoorn

Goed nieuws voor alle (vrouwelijke) fans van Alvaro Bautista. Hij is aanstaande dinsdagavond bij Motorhart Apeldoorn voor een meet & greet. Op die avond zal hij aan de winnaar van de ‘motoZoom Isle of Man racecompetitie’ een beker en een REV’IT!-raceoverall uitreiken.

Op www.motozoom.nl of www.motorhartapeldoorn.nl is te vinden hoe en waar je kunt meedoen aan dit bijzondere racespel. Motorhart Apeldoorn staat in de week van 23 tot en met 30 juni overigens volledig in het teken van de TT. Een beste collectie ‘sportief leer’ wordt dan gepresenteerd in de winkel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen