Bautista naar Motorhart Apeldoorn

Goed nieuws voor alle (vrouwelijke) fans van Alvaro Bautista. Hij is aanstaande dinsdagavond bij Motorhart Apeldoorn voor een meet & greet. Op die avond zal hij aan de winnaar van de ‘motoZoom Isle of Man racecompetitie’ een beker en een REV’IT!-raceoverall uitreiken.

Op www.motozoom.nl of www.motorhartapeldoorn.nl is te vinden hoe en waar je kunt meedoen aan dit bijzondere racespel. Motorhart Apeldoorn staat in de week van 23 tot en met 30 juni overigens volledig in het teken van de TT. Een beste collectie ‘sportief leer’ wordt dan gepresenteerd in de winkel.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?